Ciorba cu rasol de vita cu legume

de Bya Ralu in Ciorbe, 11 Dec 2014 | 11517 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1-2 bucati rasol de vita
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 dovlecel
  • 1/2 ardei gras
  • 2 cartofi
  • 1/2 borcan de mazare
  • 2 linguri de bulion
  • vegeta,piper
  • 1 legatura patrunjel
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu rasol de vita cu legume:

Se pune bucata de rasol intr-o oala mare la fiert,trebuie sa fiarba minim o ora si jumatate,intre timp se mai completeaza cu apa daca aceasta scade.

Ceapa o tocam marunt,morcovul il taiem rondele iar ardeiul gras il taiem cubulete si le adaugam in oala de ciorba(fara a le calii,deoarece si-a lasat destula grasime rasolul de vita).

Se pun si cartofii taiati cuburi,iar cand acestia sunt aproape gata se pune si mazarea scursa de zeama si dovlecell taiat feliute sau cuburi.

Se pune bulionul si condimentele dupa gust.

La sfarsit se pune patrunjel proaspat tocat marunt(eu am pus dupa ce am facut poza)

 

TIPS-URI

1

se serveste cu ardei iute

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu rasol de vita cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Borș de vițel cu multe rădăcinoase