Ciorba de cartofi

de Michelle in Ciorbe, 17 Feb 2010 | 6812 vizualizari

 

de post

 

INGREDIENTE

  • Cartofi
  • un morcov
  • o ceapa
  • 2 lg paste steluta
  • bors maggi sau zeama de lamaie
  • leustean
  • o ling de maggi secretul gustului de legume
  • 2 lg ulei masline
  • 2 lg de pasta de ardei sau un ardei rosu crud
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de cartofi:

Morcovul si ceapa se curata si se taie(ceapa marunt si morcovul rondele).
Se pune la fiert,se lasa 10 minute apoi se adauga cartofi taiati in 4,se lasa sa fiarba si cand cartofi sunt fierti se adauga pasta de ardei,borsul si secretul gustului(dupa gust) si pastele steluta.
apoi se adauga leusteanul tocat marunt(eu am avut congelat),uleiul de masline si stingem focul...
pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Bunica 1

18.02.2010, 06:30

Una din ciorbele mele preferate. E buna , buna !

Michelle 1

18.02.2010, 11:34

o sa incerc tarhonul

Teo 1

18.02.2010, 22:54

e tare buna si rece!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorbă de fasole uscată cu ciolan afumat