Ciorba de cartofi cu zer de oaie

de AnyCostescu in Ciorbe, 25 Aug 2012 | 8616 vizualizari

 

poate multi se intreaba "ce-i cu lumea asta a ajuns sa manance si zerul de la casul de oaie?" dar ei nu stiu defapt ce gust super ii da ciorbei...un pic acrut....numai bun pt vremea asta calduroasa...si in plus ciorba se poate manca fara griji si rece...moldovencele trebuie sa fi auzit de aceasta ciorba:D

 

INGREDIENTE

  • 2 cartofi
  • zarzavat
  • 500 ml zer
  • 5 linguri smantana
  • piper
  • sare
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de cartofi cu zer de oaie:

Cartofii se curata, se spala si se pun la fiert in 2 l de apa. Se adauga si zarzavatul si se lasa sa fiarba. Cand sunt fierti cartofii se adauga zerul, smantana si se lasa sa mai dea un clocot. Se pune sare, piper dupa gust si se da deoparte.

Se serveste cu ardei iuti. E super...

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cartofi cu zer de oaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Lau 1

26.08.2012, 15:43

jolygina 1

27.08.2012, 19:30

imi place

Ade200 1

31.08.2012, 18:04

Şi la noi în sat se foloseşte zerul, mai ales la ciorba de salată, dar "se covăseşte" înainte!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca de cartofi noi