Ciorba de cartofi noi cu fleica afumata

de Valclaudia in Ciorbe, 29 Iul 2018 | 2935 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 fasii fleica afumata
  • 1 ceapa medie
  • 1 ardei gras galben
  • 3 morcovi medii
  • cca 500 gr. cartofi noi
  • 1 telina mica
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura boabe de mustar
  • sare si piper dupa gust
  • 1 foaie de dafin
  • cca 500gr. rosii de gradina pasate
  • patrunjel verde
  • 2 l apa plata
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de cartofi noi cu fleica afumata:

Legumele se curata si se spala sub jet de apa rece.

Fasiile de fleica se cresteaza si se pun la totat in oala cu 2 lg de ulei, boabele de mustar, ceapa tocata, ardeiul taiat bucatele, cubulete de telina si rondelele de morcovi.

Lasam totul la sotat la foc mediu, cca 7 minute.

Adaugam foaia de dafin, rosiile pasate, apa plata. Lasam sa dea in clocot, apoi adaugam cartofii taiati cuburi de marimea dorita.

Ciorba se lasa la fiert cca 30 minute, asezonam cu sare si piper, presaram patrunjel verde si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cartofi noi cu fleica afumata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba deasa de vara cu dovlecel