Ciorba de dragavei(de post)

de katty in Mancaruri de post, 18 Mar 2015 | 11281 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2-3 legaturi dragavei
  • 1 lingura orez
  • 1 ceapa
  • 1 lingura pasta de gogosar
  • 1/2 de morcov
  • zeama de varza
  • 2 linguri ulei
  • piper macinat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de dragavei(de post):

Spalam bine dragaveiul si il taiem fasii.Taiem ceapa fin si  radem morcovul pe razatoarea mica.Punem morcovul si ceapa la calit in uleiul incins.Cand ceapa a devenit translucida adaugam orezul spalat ,lasam cateva secunde ,amestecand usor ,apoi adaugam apa(1,5 l).Lasam sa dea cateva clocote ,apoi punem dragaveiul ,pasta de gogosari si lasam sa fiarba 15 minute.Fierbem  separat zeama de varza ,adaugam peste ciorba ,potrivim de sare si piper ,mai lasam sa dea cateva clocote si oprim focul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de dragavei(de post)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de cartofi cu leurda - de post