Ciorba de fasole verde , de post .

de delia64 in Supe/Ciorbe, 6 Mar 2014 | 4135 vizualizari

 

Este o ciorba tare indragita de ai mei , o fac foarte des atat vara cat si iarna .
Anul trecut am avut foarte multa fasole verde si am pus conserva si la congelator .
Aceasta fasole este sigur bio .

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg fasole verde
  • o telina
  • un ardei gras
  • 2 cepe
  • frunze de telina si patrungel
  • morcovi
  • sare
  • piper
  • suc de rosii
  • apa
  • o,500ml.suc de rosii
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole verde , de post .:

Se curata pastaile si  se spala .

Punem apa la fiert , intre timp curat zarzavatul si il tai cubulete .

Cand fierbe apa pun pastaile si zarzavatul la fiert  , aproximativ 45 de minute.

Verificam daca sunt fierte legumele si adaugam suc de rosii , sare si piper dupa gust . Tocam marunt frunzele de telina si patrunjel si adaugam peste ciorba .

Se poate servi cu smantana daca nu este post . 

Pofta buna !!!

 

TIPS-URI

1

Se poate face si cu os afumat cand nu este post.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole verde , de post ." nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole verde, cu smantana si afumatura