Ciorba de gasca

de ramo_cata in Ciorbe, 5 Oct 2009 | 11804 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept de gasca (l-am dezosat si l-am taiat bucatele mici)
  • un ficatel gasca
  • o pipota gasca
  • 1 morcov
  • 3 cepe 
  • 1 ardei gras rosu
  • dovlecel
  • 3 cartofi
  • 5 cubulete de spanac taiat marunt 
  • o canuta de orez
  • 2 linguri de smantana
  • 1 ou
  • bulion de rosii
  • busuioc,sare
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de gasca:

am fierb carnea de gasca cu sare cam o ora,cand carnea da in clocot se spumeaza.Am adaugat legumele mentionate si orezul si le-am mai lasat sa fiarba 30- 40  minute(eu pun toate legumele o data,inclusiv bulionul de rosii).am batut oul si l-am amestecat cu smantana.aceasta compozitie am subtiat-o cu zeama din ciorba si am adaugat-o in ciorba mestecand  continuu,am adaugat busuiocul si am mai lasat-o sa dea in clocot 5 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de gasca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Oana 1

06.10.2009, 15:41

Eu fac toate ciorbele cu bors , la toti ne place sa fie ciorbita acra Mmmm, si alea cu zeama de varza, iamiii

PapaBun 1

14.10.2009, 20:04

........cubulete de spanac..
Adica spanac congelat, ca n-am inteles treaba cu spanacul facut cubulete? De fapt, da, acum vad, ti-ai pus de asta-vara spanac la congelator?
Felicitari!

Dana Cristea - pusikmea 1

05.04.2010, 17:21

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare