Ciorba de legume cu afumatura

de Bya Ralu in Ciorbe, 4 Dec 2013 | 7687 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Costita Afumata
  • 1 morcov
  • 1 telina
  • 1 pastarnac
  • 50 g mazare
  • 50 g ciuperci
  • 2 legaturi de ceapa verde
  • 1 ceapa mica alba
  • 2 rosii
  • 4 cartofi
  • patrunjel
  • 2 linguri de vegeta,piper
  • 1 lingura de bors maggi
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de legume cu afumatura:

Costita afumata se taie in bucati,se pune intr-o oala mare la fiert.

Ceapa se taie marunt,morcovul si pastarnacul rondele,rosile cuburi,telina se da pe razatoarea mare,ciuperciile se curata bine si se taie feliute.

Toate legumele se pun intr-o tigaie mare la calit in ulei de masline dupa care se adauga in oala de ciorba.

Cartofii se taie cuburi,se pun si ei in oala,iar mazarea se scurge de zeama si se adauga si ea in ciorba.

Se pun condimentele si se lasa la foc mic sa fiarba.

Cand e gata se pune patrunjelul tocat marunt.

TIPS-URI

1

Se serveste cu smantana si ardei iute

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de legume cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

sebirizescu 1

05.12.2013, 21:59

buna

Bya Ralu 1

05.12.2013, 22:46

Sim0na 1

07.04.2015, 08:20

Foarte buna ciorbita!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de legume cu afumatura