Ciorba de loboda cu maruntaie de pui

de katty in Ciorbe, 24 Mai 2020 | 1949 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • maruntaie de la un pui (spate, aripi,pipota)
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1/2 ardei gras
  • 2 legaturi loboda
  • sare
  • piper negru macinat
  • 2 galbenusuri
  • 150 gr smantana
  • leustean verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de loboda cu maruntaie de pui:

Spalam bine carnea de pui si o punem la foc intr-o oala, acoperita cu apa rece. Spumam bine, apoi adaugam ceapa, morcovul si ardeiul gras tocate fin. Fierbem pana carnea si legumele sunt moi, completam cu apa cat este nevoie, adaugam sare si piper si mai dam cateva clocote.

Adaugam loboda spalata si taiata mai marunt. Dam cateva clocote ca loboda sa se inmoaie usor, apoi dregem ciorba cu smantana batuta cu galbenusurile. Adaugam leusteanul tocat fin si oprim focul.  

TIPS-URI

1

daca aveti pui de tara fierbeti carnea de jumatate inainte de a pune legumele

2

puteti acri ciorba cu zeama de lamaie sau otet dupa preferinta

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de loboda cu maruntaie de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de stevie si loboda