Ciorba de miel cu cartofi

de oanapl in Ciorbe, 3 Iun 2022 | 5150 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • gâtul + câteva coaste de miel
  • 1 morcov
  • 2 cepe roșii
  • 3 fire de ceapă verde
  • 1/3 ardei gras roșu
  • 1 bucată țelină
  • ½ dovlecel
  • 6 cartofi noi
  • borș proaspăt
  • sare
  • leustean verde
  • pătrunjel verde
  • smântână (opțional)
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de miel cu cartofi:

Se curăță carnea de miel și se spală bine și se pune la fiert în apă. Se lasă să dea un clocot și apoi se aruncă apa sau se spumează foarte bine.
Între timp se curăță, se spală și se toacă ceapa, ardeiul, morcovul și dovlecelul. Telina am pus-o întreagă și am scos-o la sfârșit și am tăiat-o cubulețe și am adăugat-o în ciorbă.
Se adaugă în oală, legumele. Se adaugă sare după gust și se lasă să fiarbă până când carnea de miel e fiartă. Se scoate din oală și se dezosează.
Se curăță cartofii și se taie cubulețe și se adaugă în oală și se lasă să fiarbă 20 de minute. Se adaugă carnea de miel în oală. De asemenea, se adaugă ceapa verde taiată rondele.

Se încălzește borșul și se adaugă în oală și se mai lasă să clocotească 2 minute.
La sfârșit se pune leuștean și pătrunjel tocate mărunt.
Opțional se servește cu smântână.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de miel cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare cu smantana