Ciorba de pastai cu smantana

de Lau in Supe/Ciorbe, 27 Apr 2020 | 2246 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 750 g pastai
  • 200 g sunculita afumata
  • 2 morcovi
  • 1 rosie
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1/2 legatura leurda
  • boia de ardei
  • 1 lingura pasta de ardei
  • Dres ciorba
  • 200 g smantana(eu am avut de tara)
  • 1/2 legatura leurda
  • 1/2 legatura marar
  • 1/2 legatura patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pastai cu smantana:

Intr-o cratita mai mare calim morcovul impreuna cu sunculita taiata felii cca 3 min amestecand ocazional pentru a nu se arde.

Adaugam ceapa si leurda tocate marunt,pasta de ardei,condimente dupa gust si mai lasam cca 3 min pe foc dupa care adaugam fasolea pastai(eu am avut congelata)2 l de apa calda,cimbru uscat,acoperim oala si lasam sa fiarba din momentul fierberi cca 20 min.

Intre timp tocam verdeturile(eu am folosit blenderul)am adaugat smantana si omogenizam.

Cand pastaia este fiarta adaugam 2-3 polonice de ciorba peste smantana,amestecam si turnam amestecul in ciorba.

Mai lasam sa fiarba cca 2-3 min,oprim focul si daca este nevoie mai adaugam sare dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pastai cu smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pastai fasole galbena lata