Ciorba de perisoare

de lacrimioara in Ciorbe, 17 Oct 2010 | 6045 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Un morcov mai mare sau 2 mai mici,
  • o ceapa mai mare, din ea pastram putin pt perisoare
  • un ardei rosu,
  • un pastarnac,
  • 2 linguri secretul gustului cu legume (la alegere)
  • leustean ,
  • patrunjel,
  • cam 3 itri apa.

Pt perisoare:

  • 450gr carne tocata porc si vita,
  • 3 linguri orez,
  • o lingura smantana,
  • un ou,
  • 2 feli de paine potrivite mai veche inmuiata in apa,
  • sare
  • patrunjel,
  • piper dupa gust.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

Se pun legumele la fiert, morcovul si pastarnacul date prin razatoare, ceapa si ardeiul tocate marunt.

intre timp facem perisoarele: amestecam carnea cu painea inmuiata ,punem orezul spalat,oul,smantana,sarea, piperul,parunjelul,si ceapa ramasa. facem perisoarele si cand legumele au fiert pe jumatate adaugam perisoarele,lasam sa fiarba 20 minute, probam, iar cand o oprim din fiert adaugam leustean si patrunjel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Bucataras Medi 1

18.10.2010, 10:43

o bunaciune.........mmm..................

lacrimioara 1

18.10.2010, 13:38

multumesc fetele

Corinuta 1

18.10.2010, 15:58

place!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare