Ciorba de perisoare

de Pasiune pentru bucatarie in Ciorbe, 1 Feb 2010 | 4271 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi
  • 1 ceapa mare
  • 1 ardei  gras
  • 2 rosii
  • patrunjel
  • sare
  • piper
  • 1 lingura si jum  de bors maggi(sau 250 ml bors)
  • pasta si bulion
  • perisoare:
  • 500g carne tocata
  • 3 linguri orez
  • 1 ou
  • delikat  
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

Se da morcovul si ceapa  pe razatoarea mare,se calesc in putin ulei si apoi se adauga apa si se pune la fiert.Intre timp facem perisoarele:amestecam carnea cu orezul,oul si delikatul si formam perisoarele.Cand ciorba adat intr-un clocat reducem flacara si punem perisoarele cu grija in oala,iar apoi marim flacara,adaugam ardeiul si rosiile si lasam sa fiarba.

Dupa aprox. 1 h incercati perisoarele si daca sunt fierte adaugati borsul si pasta si mai lasati putin sa fiarba!servim cu patrunjel tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare (de porc) cu cartofi