Ciorba de rata

de Oana in Ciorbe, 30 Ian 2010 | 46457 vizualizari

COMENTARII (8)

Brindusa 1

30.01.2010, 22:24

Unde ai gasit tu maruntaie de rata??? Nu ca as face ceva cu ele (nu stiu de ce, dar nu ma prea incanta rata), dar eram curioasa

Oana 1

30.01.2010, 22:58

Brandusa, de la o rata intreaga, de la tzara, de la mamaie Pulpitele si copanelul le pastrez pentru o mancarica si cu restul fac mereu ciorbica (aripi, coaste, pipota)

Teo 1

31.01.2010, 20:20

bravo,Oana!asa imi spunea si mie mama mea ;dintr-o pasare poti gati 3 felori de mancare ;

Teo 1

31.01.2010, 20:21

imiplace ca nu uiti niciodata de borcanul cu '''bulgaresti''

Bunica 1

31.01.2010, 21:20

Oana, ciorba de rata iese mai buna cu zeama de varza. Ciorbita ta arata bestial !

Oana 1

01.02.2010, 00:23

Buni, si mie imi place cu zeama de varza, dar nu mai am si n-am ajuns la mama sa ma aprovizionez Teo, daaaa, v-am zis ca suntem lesinati dupa "bulgaresti", toamna pun vreo 3-4 kg la otet . Eu nu pot manca ciorbele fara ardei din astia

Sylvia 1

01.02.2010, 00:44

Vai ce minunatie, chiar nu am gatit de o groaza de vreme rata si ciorba nu am facut niciodata; Cand gasesc rata cumpar si execut ciorbita ta n si 5 furculite de la mine

Oana 1

01.02.2010, 15:55

Multumesc, Sylvi

COMENTEAZA

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de tarhon