Ciorba de salata verde

de meosiris in Ciorbe, 3 Iun 2009 | 6499 vizualizari

 

O ciorba usoara, de vara

 

INGREDIENTE

  •  2 bucati salata verde(ale mele au fost marisoare)
  • cateva bucatele de sunculita
  • 500 g iaurt
  • 200 g smantana
  • 3 oua
  • 2 linguri faina
  • usturoi
  • marar.
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de salata verde:

-Am spalat salata verde si am taiat-o bucatele mici, apoi am pus-o la fiert.

-Intre timp am batut ouale si am facut o omleta pe care am taiat-o bucatele deasemenea.
-Sunculita taiata feliute se prajeste in ulei incins apoi se lasa deoparte.
 -Facem compozitia pentru dres ciorba : amestecam faina cu iaurtul, smantana si 1 galbenus.Omogenizam bine.

 -Adaugam in ciorba sunculita si omleta. Lasam sa mai fiarba putin impreuna,apoi luam cate o lingura si turnam peste compozitia de dres. Amestecam, apoi turnam totul in oala de ciorba.Mai lasam sa dea un clocot si luam oala de pe foc.

 -Pisam usturoiul si tocam marunt mararul. Dupa ce luam oala de pe foc le adaugam.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de salata verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba aita