Ciorba De Salata Verde Cu Bacon Si Omleta

de Anamaria Cook in Supe/Ciorbe, 11 Aug 2012 | 5362 vizualizari

 

Este una din cele mai delicioase ciorbe pe care am preparat-o vreodata. Nu stiam de existenta ei pana acum cateva saptamani dar acum va fi cu siguranta pe meniul familiei mele.

 

INGREDIENTE

  • o salata verde
  • 2 oua
  • 100g bacon
  • 150g smantana
  • 150g iaurt
  • un catel usturoi
  • un cub condiment legume
  • bors dupa gust (eu am pus o lingura bors magic)
  • sare si piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba De Salata Verde Cu Bacon Si Omleta:

   Taiati bacon-ul in fasii subtiri si puneti-l la prajit in putin ulei.

   Spalati salata frunza cu frunza si taiati-o in fasii subtiri.

   Cand bacon-ul a inceput sa se prajeasca adaugati salata si amestecati bine.

   Cand salata sa calit adaugati apa (in functie de cat de multa ciorba doriti sa faceti) si lasati la foc mic pana se firerbe salata.

   Cand ciorba incepe sa fiarba adaugati borsul si cubul de condiment de legume. Potriviti de sare si piper.

   Intre timp preparati omleta dintr-un ou un, albus de ou (pastrand galbenusul pentru ciorba) si un praf de sare si piper.

   La final taiati omleta in fasii subtiri si adaugati-o peste ciorba.

   POFTA BUNA!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba De Salata Verde Cu Bacon Si Omleta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu perisoare de peste