Ciorba de vacuta

de ionela2682 in Supe/Ciorbe, 7 Mai 2010 | 5217 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne  vita 500 g,
  • 1 morcov,
  • 1 ardei,
  • 1 ceapa,
  • telina,
  • 1 pastarnac,
  •  paste fainoase 100 g,
  •  1 ou
  •  1 cana bors
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vacuta:

spalam bine carnea si o taiem in bucatele micute pe care le punem la fiert in apa, spumam mereu, iar pt a fi siguri ca nu mai lasa spuma se adauga 1 lingura  sare.

Legumele curatate si tocate marunt se calesc in putin ulei si se adauga si ele peste carne,

se lasa la foc mic pana ce legumele si carnea sunt fierte.

Se adauga pastele fainoase,

intre timp se bate un ou peste care adaugam zeama fierbinte ,

se rastoarna in oala .Adaugam sare dupa gust si verdeata din belsug ( leustean , marar si patrunjel )se acopera vasul si se stinge focul.


Daca se prefera putin acrisoara se poate adauga 1 pahar bors  putina.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vacuta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei

Barista Max + Espresso Machine

- 500 lei
2999.99 lei
2499.99 lei

COMENTARII (4)

ionela2682 1

07.05.2010, 17:27

te invit la masa atunci! cu lingurile alea 5!

Rocsi 1

07.05.2010, 17:57

de cand nu am mai mancat

madi_marin 1

07.05.2010, 18:08

i+as pune niste leustean proaspat tocat si as papa pana n+as mai putea.....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa de gaina cu galuste imperiale