Ciorba de varza cu carne proaspata de porc

de adasev12 in Ciorbe, 7 Aug 2011 | 41391 vizualizari

 

o aveam in calculator de ceva vreme...si mi-am zis ca merita o postare...Ciorba de varza cu carne proaspata de porc, o reteta simpla, grozav de buna.

 

INGREDIENTE

  • 500 g cane de porc
  • o varza potrivita ( eu folosesc creata, ca e mai dulce si mai verde)
  • marar proaspat, cimbru ( de care este), patrunjel verde
  • o ceapa
  • un ardei
  • telina
  • bulion dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de varza cu carne proaspata de porc:

O reteta simpla de Ciorba de varza cu carne proaspata de porc.

Se spala carnea si se taie marunt, apoi se pune intr-o oala la fiert.

Se spumeaza bine apoi se adauga o lg-ita de sare,se lasa sa fiarba  pe jumatate apoi se adauga ceapa si ardeiul taiate marunt, telina in bucata intreaga( eu telina o scot la sf arsit din ciorba si o arunc)varza taiata , marar si cimbru si cateva linguri  bune de bulion .

Se lasa la fiert pana e gata...

Recomand cu caldura sa preparati Ciorba de varza cu carne proaspata de porc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de varza cu carne proaspata de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

adasev12 1

08.08.2011, 18:02

miuta, alinutzika...

Ubulika 1

09.08.2011, 12:02

mamaieelena 1

09.08.2011, 23:04

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de varza de Bihor