Ciorba de vitel la slow cooker Crock Pot

de Constelatialeu in Slow Cooker, 21 Oct 2021 | 2542 vizualizari

 

Eu nu ma dau in vant dupa carnea de vita, dar imi place tare mult ciorba, mai ales cu bucati de costita sau oase tubulare cu maduva. Azi am avut bucati din sira de la vitel si am zis sa fac o ciorbita la crock-pot .

 

INGREDIENTE

  • cca 1 kg bucati de sira de vitel
  • 20 fire de frunze de ceapa verde
  • 1/4 dintr-o telina nu foarte mare
  • 3 ardei rosii mai mici
  • 1 pastranac
  • 1 morcov
  • 2 cepe rosii
  • cca 30 g orez
  • sare
  • 1 ou pentru dres ciorba
  • bulion de zarzare pentru acrit
  • leustean verde
  • 3,5 l apa
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vitel la slow cooker Crock Pot:

Mai intai am taiat sira in bucati mai mici, le-am spalat, am pus apa in vasul slow cookerului Crock Pot, am adaugat bucatile de vitel si putina sare, am setat functia higt, am asezat capacul si am lasat sa fiarba cca 2,5 ore. Intre timp mi-am pregatit legumele, le-am spalat si le-am taiat cubulete- morcovul, pastranacul, telina si ardeii, marunt- frunzele de ceapa verde si ceapa rosie. Dupa ce carnea de vitel a fiert, am scos carnea, am strecurat zeama ca sa elimin impuritatile lasate de spuma formata. Dupa ce am strecurat zeama, am spalat vasul crock-pot-ului, am pus zeama strecurata, am adaugat legumele, orezul, am mai adaugat un pic de sare si am lasat sa fiarba cca 1,5 ore, la final am adaugat bucatile de vitel, am acrit cu bulion de zarzare, am batut un ou si am adaugat leustean tocat. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vitel la slow cooker Crock Pot" nu uita sa-i faci un review.
 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Tocana de legume cu carne de porc la slow cooker Crock-Pot