Ciorba din coasta afumata

de silvi0ara in Ciorbe, 16 Feb 2010 | 8109 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg coasta afumata
  • 2-3 morcovi
  • 1 patrunjel radacina
  • 1 pastarnac radacina
  • 1 ceapa uscata
  • 1 legatura ceapa verde
  • ½ telina
  • 2 ardei grasi
  • 2-3 rosii(sau o cutie rosii in suc )
  • 2 l apa
  • 1 l bors proaspat
  • 2 oua
  • 1 legatura leustean
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba din coasta afumata:

Se portioneaza coasta,apoi se pune la fiert intr-o oala cu 2l de apa rece.Cand a facut spuma se curata bine cu o spumiera.

Se lasa sa fiarba la foc mic sau in oala sub presiune(eu folosesc oala sub presiune).Dupa ce a fiert coasta pe trei sferturi se adauga zarzavatul tocat cubulete si sarea dupa gust.

Se lasa sa fiarba pana ce carnea este bine facuta,apoi se adauga rosiile se mai lasa 5-10 minute sa fiarba si se adauga borsul..Cine prefera poate aduga si putina fidea.

Se drege cu zdrente de ou si leustean.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba din coasta afumata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui cu rosii