Ciorba taraneasca de pui

de madi_marin in Ciorbe, 18 Feb 2010 | 11215 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de pui pentru ciorba
  • 1 morcov
  • 1 telina mica
  • 1 ceapa
  • 1 pastarnac
  • 1 cescuta cu orez
  • 1 mana de fasole verde
  • 2 linguri cu pasta de tomate
  • delikat
  • 1 l bors
  • patrunjel
  • leustean
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba taraneasca de pui:

Carnita se spala si se pune la fiert in apa rece la foc mic. Spre jumatatea fierberii punem legumele tocate  si orezul spalat si lasam sa fiarba pana cand sunt gata. Se pune borsul dat intr-un clocot in prealabil si pasta de tomate. Se potriveste gustul cu delikat si se mai fierbe ciorbita 10 minute. Se stinge focul si se adauga verdeata tocata.

Se serveste cu ceapa sau ardei iute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba taraneasca de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

madi_marin 1

20.02.2010, 21:03

Sylvia....scuza-ma dar nu te-am inteles....pai nu l-ai vazut, ca e postat.....sunt blonda si obosita....

dia84 1

28.10.2010, 21:40

prima reteta pe care am facut-o de pe acest site....f buna

madi_marin 1

29.10.2010, 09:32

dia84....ma bucur ca ti-a placut....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui cu multe legume