Ciorbita de vita cu zarzavat si dovlecei

de rivka in Supe/Ciorbe, 25 Feb 2010 | 7879 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 grame carne de vita pt ciorba cubulete
  • ulei masline
  • 3 dovlecei potriviti
  • 1 morcov mare
  • 1 fir praz
  • un buchetel conopida
  • 1 fir de telina
  • 1 ceapa mare
  • 2 ardei capia mari
  • 1 catel usturoi
  • 1 conserva mica de pasta tomate
  • patrunjel uscat
  • tarhon
  • sare piper dupa gust
  • pasta de rosii
  • pentru servit smanntana, ardei iuti din otet, ceapa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbita de vita cu zarzavat si dovlecei:

Legumele se toaca ,dovleceii se taie cubulete,se aseaza in oala de supa impreuna cu carnea cubulete si se dau in cateva linguri de ulei masline la dutuit pana cand incep sa-si lase miros, se amesteca in oala.

Se adauga apa, pasta de rosii si se lasa la fiert la foc mic sub capac cca 35 minute, se aduga in ultimele 10 minute patrunjelul tocat(eu am pus uscat), 2 lingurite de tarhon, sare piper dupa gust.

Se serveste fierbinte alaturi de smantana, ceapa sau ardei iuti.

Gustul se poate potrivi si cu putin otet(eu am folosit otet de la ardeii iuti din borcan).

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita de vita cu zarzavat si dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba ardeleneasca de gulii