Ciulama cu pui si ciuperci

de Miha in Pui, 18 Oct 2010 | 13828 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 4 ciuperci mari
  • 1 ceapa
  • 4 catei usturoi
  • 200 g smantana
  • 1 lingura amidon
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama cu pui si ciuperci:

Ceapa tocata marunt se caleste usor in cateva linguri cu ulei de masline. Se adauga pieptul de pui taiat cubulete si se amesteca incontinuu, perpelindu-le pe toate partile. Adaugam ciupercile taiate bucati mari, un pahar cu apa si fierbem la foc mic, acoperit. Potrivim gustul de sare si piper.

Cand zeama a scazut aproape de tot turnam deasupra smantana amestecata cu amidon si usturoiul pisat. Omogenizam si mai dam cateva clocote pana incepe sa se ingroase.

Se serveste calda cu mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama cu pui si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui manastiresc by Radu Anton Roman