Ciuperci aperitiv la tigaie

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 20 Ian 2016 | 5010 vizualizari

 

Cum sa nu-ti placa ciupercile ? Sunt gustoase , hranitoare si usor de preparat !!! http://www.clicksanatate.ro/Inlocuiti-carnea-cu-ciupercile_0_1025.html
 Regret ca am avut doar cateva in frigider. Dar bune au fost oricum. Excesele nu sunt indicate :D
 

 

INGREDIENTE

  • 6 ciuperci champignon potrivite
  • 6 feliute subtiri de salam uscat [ 50 gr]
  • 2 felii cascaval Edam [50 gr ]
  • 50 gr cas vaca [ de tara ]
  • 50 gr rosii uscate, cu seminte de floarea soarelui - in ulei de masline
  • patrunjel verde tocat
  • pudra de nucsoara
  • seminte de chimen negru
  • spray cu ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci aperitiv la tigaie:

  1. Am limpezit prin jet de apa ciupercile si le-am lasat sa se scurga.
  2. Am taiat felii rosiile uscate.
  3. Am portionat cascavalul.
  4. Se pun ciupercile intr-o tigaie ne-aderenta, se pudreaza cu nucsoara si se pulverizeaza putin ulei .
  5. In fiecare ciuperca se distribuie o bucatica de cas de vaca, rosii uscate si patrunjel verde.
  6. Se aseaza deasupra o feliuta de cascaval care se incrsteaza. In increstatura se introduce feliuta de salam uscat.
  7. Pulverizati ulei.
  8. Puneti un capac si lasati 5-8 minute sa se gateasca.
  9. La servire se decoreaza cu seminte de chimen negru, patrunjel verde .
  10.  Pofta Buna !!!

TIPS-URI

1

Eu le-ampregatit in tigaia Tefal wok buna la toate !

2

Ciupercile sunt gustoase atat calde cat si reci .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci aperitiv la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

mihaelar63 1

21.01.2016, 00:17

Ela , nu m-am obosit prea mult . Au fost asa de o gustarica

mihaelar63 1

23.01.2016, 00:07

Catalina au fost deosebit de gustoase

mihaelar63 1

23.01.2016, 00:08

Rocsi ,manopera putina , savoare maxima

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Coronita aperitiv