Ciuperci cu smantana

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 29 Aug 2010 | 17775 vizualizari

 

O mancare pe cat de simpla pe atat de gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 500 ciuperci champinion
  • 2 cepe
  • sare
  • piper
  • 250 smantana
  • patrunjel verde
  • 1 lingura amidon
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci cu smantana:

Se curate ceapa si se caleste in ulei putin pana devine sticloasa,apoi se pun ciupercile curata si taiate sau daca nu sant mari se pot lasa intregi .

Se pune apa, 1 cana 250 ml ,sare si piper si se lasa sa fiarba 20 minute cu un capac la foc potrivit ,dupa care se pune amidonul cu smantana amestecate se lasa sa mai dea un clocot se pune patrunjel verde tocat si se stinge focul

Se serveste cu piure de cartofi,paste fainoase sau mamaliguta,noi am optat pt ultima varianta cu mamaliguta.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

ela 1

30.08.2010, 00:52

la mine te-ai gandit?????as manca in fiecare zi din astea cu pireu si snitel....

nadina73 1

30.08.2010, 00:56

pai la tine si la mariana primu lucru ca voi santeti ciupercoase ca si mine

danis 1

30.08.2010, 12:31

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Buzunare cu ciuperci la gratar