Ciuperci umplute cu tofu

de Bucataras Diana in Mancaruri de post, 9 Apr 2017 | 4567 vizualizari

 

Retete economice de post.

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci
  • 150 g tofu cu ardei
  • 1 legatura leurda
Portii: 28
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute cu tofu:

Curatam ciupercile si tocam coditele. Dam tofu pe razatoare si tocam leurda. Amestecam coditele de ciuperci cu tofu si cu leurda si umplem ciupercile, asezate in prealabil intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Dam la cuptor, pana se rumenesc frumos. Decoram cu bucatele de ardei rosu si servim. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu tofu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Covrigei crocanti de post