Clatite banatene

de Miha in Dulciuri, 13 Mai 2009 | 12284 vizualizari

COMENTARII (14)

yammy 1

14.05.2009, 19:43

Imi ploua in gura

Oana 1

01.06.2009, 15:34

Ligia, eu cred ca e ca o bezea...ce bine arata clatitele astea!!

Miha 1

01.06.2009, 22:58

Ligia,eu am lasat la foc mic pana s-a rumenit bezeaua,apoi la foc foarte mic pana a devenit crocanta. Din ceea ce am vazut la alte fete ce-au facut aceasta reteta interiorul era mai moale,dar eu nu pot manca oua...crude (ma rog,care nu sunt bine inchegate/preparate) si de asta am folosit aceasta metoda.

Miha 1

10.06.2009, 13:05

Ligia,cu foc foarte mic,rezolvi si problema interiorului. Doar ca dureaza. Sau cu foc mic si usa cuptorului deschisa....daca n-a ajuns canicula si la voi.

Kori 1

19.11.2011, 12:31

foarte bunoace clatitele astea banatene. tot ce-i din Banat e buun

DIANA B 1

19.11.2011, 16:35

Te-ai dat si tu cu Banatu' ... daca-s experti in dulciuri

diaconta 1

19.11.2011, 19:09

maiculitaaaaa cum arata

MIUTA 1

19.11.2011, 22:38

Foarte bune

Bya Ralu 1

26.02.2013, 18:36

Miha 1

26.02.2013, 22:37

Krystyan Trendy 1

18.11.2013, 10:34

arata splendid

-Licurici- 1

23.06.2015, 09:13

mmm.. delicios!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura racoroasa