Cocktail cu fructe de mare

de mimmi in Peste, 29 Ian 2012 | 5021 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1  ceapa rosie,
  • 1 gogosar rosu,
  • 1 ardei iute,
  • 200 g fructe de mare,
  • 1 conserva mazare,
  • 100 g cus-cus,
  • 100 g unt,
  • sucul de la 1/2 lamaie,
  • sare,piper ,
  • 200 ml vin,
  • patrunjel proaspat,
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cocktail cu fructe de mare:

Spalam fructele de mare sub un jet de apa. Calilm legumele taiate marunt(in afara de mazare) in 50 g unt. Dupa ce s-au inmuiat,adaugam fructele de mare,vinul,sucul de lamaie si lasma 10 minute sa se patrunda.
Adaugam sare si piper dupa gust. Intre timp,punem apa la fiert(500 ml la 100 g cus-cus),cand da in clocot,se adauga cus-cusul si il lasam la fiert 3-4 minute,dupa care stingem focul,acoperim cu un capac si il lasam sa se umflat,se strecoara,se limpezeste si se caleste in 50 g unt. Intr-un bol/vas/farfurie punem un rand de cus-cus,un rand de mazare,ultimul rand fructe de mare si presaram patrunjel proaspat tocat marunt. Serviti langa un pahar de vin,

Pofta Buna !!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cocktail cu fructe de mare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cocktail fructe de mare cu sos soia