Cocktail cu whisky

de nadina73 in Bauturi, 8 Aug 2010 | 9080 vizualizari

 

Vara la evenimenet in aer liber si nu numai ,este indicat sa fie foarte rece la servire.Insa trebuie consumat cu prudenta si moderatie.

 

INGREDIENTE

  • 100 ml whisky
  • 30 ml sirop de capsuni
  • 30 ml gaseosa
  • 3-4 cuburii de gheata
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cocktail cu whisky:

Se pun cuburile de gheata in pahar dupa care se toarna whisky ,gaseosa si sucul de capsuni.

Gaseosa la gust este ca si sucul de lamaie sau sprite ,dar aici se foloseste la foarte mult cocktailuri,vinuri,,,,,,,,,,,,,,,,,

Se serveste foarte rece dar moderat.

Daca serviti un pahar la cantitatile scrise sus la ingrediente sa aveti la indemana si un pat sau o saltea

Daca ti-a placut reteta noastra "Cocktail cu whisky" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (48)

nadina73 1

12.08.2010, 22:12

ralucaelena gaseosa am specificat e o bautura gazoasa ca si sucu de lamaie sprit execta asa are gustudar aici se foloseste foarte mult

mena29 1

13.08.2010, 12:52

Eu rad si fara sa beau ceva,daca mai si beau...o sa-mi placa mult salteaua(sa dorm pe ea la ce te-ai gandit)

adry88 1

18.05.2011, 21:33

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mojito cocktail