Conopida cu ou

de aziz in Aperitive / Garnituri, 22 Feb 2011 | 5947 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o conopida potrivita 300-400 gr
  • o ceapa
  • usturoi
  • 4 oua
  • sare piper
  • supa instant
  • o lingura curcum
  • o mina patrunjel verde
  • un vf de lingura nucusoara
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida cu ou:

se pun buchetelele de conopida la fiert cu supa instant si putin suc de lamaie o lingura,sare dupa gust.se taie ceapa marunt si se pune la calit impreuna cu usturoiul.adaugam conopida taiata marunt.condimentam dupa gust.ouale l-e batem cu putina sare si adaugam peste conopida amestecam bine ,pina se incheaga oul si presaram patrunjelul taiat marunt.poate fu garnitura perfecta pt orice fel de carne.

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida cu ou" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (41)

ionix 1

23.02.2011, 17:51

Cred că este bună!

aziz 1

23.02.2011, 18:07

ionelo, tu ori te-ai cumintit de tot ori nush ce sa zic.... esti spargatoare de gasca bei ,de-o vreme

ionix 1

23.02.2011, 18:10

Mona, nu m-am cuminţit. Am destul de mult de muncă şi atunci când intru nu prea am timp să stau. Şi de aia sunt scurtă-n vorbe Te pupăcesc!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sufleu de conopida si pui