Copanele de pui cu cartofi si rozmarin

de diaconta in Pui, 17 Apr 2011 | 9133 vizualizari

 

Vorba Gabitei ,parca tot carnita de pui e cea mai buna.O mancarica potrivita pentru o zi de Duminica linistita.

 

INGREDIENTE

  • 5 pulpe inferioare de pui
  • 2 linguri mustar
  • 1 lingura crema de branza
  • 1 lingurita sos dulce acrisor pentru friptura
  • morcovi
  • 1 lingura miere de albine
  • supa de pui
  • condiment de pui
  • boabe de piper
  • cartofi
  • sare
  • rozmarin
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Copanele de pui cu cartofi si rozmarin:

Pulpele se spala,se sterg cu un prosop,se condimenteaza.Se face un amestec din mustar,crema de branza si sosul dulce-acrisor.Se pun pulpele intr-un vas termorezistent si se ung cu amestecul de branza si mustar.Se pun morcovii si supa de pui.Se pune si mierea peste pulpe si presaram boabe de mustar si rozmarin.

Punem la cuptor aproximativ 45 de minute pana cand se rumenesc frumos.

Cartofii ii curatam,ii taiem felii mai mari,condimentam,adaugam crengute de rozmarin,punem apa cu putina vegeta si ii punem la cuptor pana cand se inmoaie bine.

A fost un pranz delicios .

Pofta buna!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Copanele de pui cu cartofi si rozmarin" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (142)

diaconta 1

08.10.2011, 22:03

ce hlizeala pe cinste a fost la pulpele astea doar baietii au fost mai retinuti

diaconta 1

08.10.2011, 22:04

cris2711


17.04.2011, 15:41
io´s aia cu pulpele la vedere rad si ma tin de scaun sa nu cad ,esti mortala Gaby tu esti un pachet complet gatesti perfect ,ai umor de calitate si fara tine nu ar exista bucataras.ro
unde-i Gaby,sa se umfle-n pene

DIANA B 1

10.10.2011, 10:36

Si cu miere ?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui in unt cu cartofi la cuptor