Cornuri cu surpriza

de delia64 in Aperitive / Garnituri, 4 Iun 2014 | 3996 vizualizari

 

Un mic dejun rapid gustos si satios .
Reteta o stiu de la fiul meu Rares , a avut succec si o voi mai repeta cu siguranta .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. faina
  • 1/2 lingurita sare
  • 300 ml. apa calduta
  • 1/2 cub de drojdie
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 cutii crenvusti
  • 100gr pasta de rosii
  • 50 gr. mustar
  • 1 lingura chimen
  • oregano
  • 1 ou pentru uns
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornuri cu surpriza:

Se pune drojdia la inmuiat.

Se amesteca faina cu drojdia , apa   si  sarea , se framanta bine si la final adaugam uleiul .

Lasam la dospit  la loc caldut pana ce coca isi dubleaza volumul .

Se intinde aluatul si se taie patratele , se pune o lingurita de pasta de rosii si 1/2 lingurita de mustar , crenvustiul si se ruleaza . Le asezam in tava unsa cu ulei si le ungem cu ou batut  apoi  presaram chimen si oregano  peste cornuri .

Se lasa 10 minute sa creasca in tava pe urma le introducem la cuptorul preancalzit la temperatura de 180 de grade .

Lasam 30 de minute la copt pana se rumenesc cornurile .

Se servesc calde .

Pofta buna !!!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri cu surpriza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max + Espresso Machine

- 500 lei
2999.99 lei
2499.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

COMENTARII (20)

delia64 1

04.06.2014, 20:42

Mokuska

botcrina 1

06.06.2014, 13:17

Foarte bune trebuie sa fie!

delia64 1

06.06.2014, 15:11

Crina , au fost !!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Crenvusti in aluat