Cornuri rapide (cu Nutella sau dulceata)

de Alina26 in Prajituri, 24 Oct 2013 | 14570 vizualizari

 

Nu sunt chiar asa frumoase si aratoase...dar sunt gustoase..!!!Mie cel mai mult mi-au placut cele cu dulceata!!! :):)

 

INGREDIENTE

  • 2 pachete aluat de foietaj
  • 8 lingurite dulceata de cirese
  • 8 lingurite de nutella
  • 2 galbenusuri
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornuri rapide (cu Nutella sau dulceata):

1. Am incins cuptorul la 180°.

2. Am intins aluatul pe masa de lucru,Am taiat in 8 patratele,am pus pe 4 nutelle,iar pe celelelte dulceata.

3. Le-am facut cornuri (cat de cat) le-am uns cu un galbenus si le-am dat la cuptor pentru 30 ce minute. Aceeasi treaba am facut si cu celalalt pachet de foietaj.

4. Reci sau calde sunt bune.

Pofta buna!!!

TIPS-URI

1

Se poate folosi orice fel de dulceata.

2

Daca va plac mai dulci,le puteti pudra cu zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri rapide (cu Nutella sau dulceata)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Alina26 1

24.10.2013, 19:22

Rocsi 1

24.10.2013, 20:04

Simple dar tare bune. Imediat se goleste farfuria

Alina26 1

25.10.2013, 14:44

ms!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cornuri cu ciocolata