Costite cu miere la cuptor

de CameliaR in Porc, 22 Iun 2017 | 9962 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1, 6 kg costite de porc
  • 3 catei de usturoi
  • 600 ml fond (supa) de pui
  • 100-150 g pasta de tomate
  • condimente pentru carne de porc
  • miere
  • ulei
Portii: 5
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Costite cu miere la cuptor:

Spalam costitele. Le punem intr-un bol mai mare. Adaugam condimentele pentru carnea de porc, 100-150 g de pasta de tomate si ulei. Amestecam usor cat sa ungem toate costitele cu acest amestec.

Asezam costitele intr-o tava mare. Punem si cateii de usturoi. Adaugam fondul (supa) de pui. Trebuie sa acoperim costitele. Daca dorim, putem sa mai adaugam si bulion. Acoperim tava cu foaie de aluminiu.

Introducem tava in cuptorul preincalzit la 230 grade C si o lasam pentru 1 ora. Luam foaia de aluminiu si lasam costitele la foc potrivit, pana se rumenesc usor si carnea este frageda. Spre final, ungem costitele cu miere. Le mai lasam 5-10 minute. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Costite cu miere la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc cu usturoi