Cosulete aperitiv, cu file de hering

de RODIMUR in Peste, 30 Noi 2019 | 2562 vizualizari

 

În zilele de post cu dezlegare la pește, putem prepara niște aperitive atractive și gustoase cu doar câteva ingrediente. Un mod frumos și rapid de a pregăti un aperitiv pentru o masă festivă, în post sau în zilele obișnuite, dacă vă place peștele.

 

INGREDIENTE

  • 4 chifle
  • 200 grame de file de hering
  • 4 frunze de salată
  • 14-15 roșii cherry
  • 14-15 măsline fără sâmburi
  • 1/2 lămâie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cosulete aperitiv, cu file de hering:

Se spală frunzele de salată și se scurg bine de apă.

Se spală roșiile cherry și se feliază lămâia.

Se taie chiflele  și se golesc de miez.

Se feliază fileul de hering.

Se umplu chiflele cu: frunze de salată, felii de hering, roșii, măsline și felii de lămâie.

Coșulețele aperitiv se pot servi imediat, sau după ce stau 15 minute la rece.

TIPS-URI

1

Puteți folosi și altfel de pește.

2

Pentru decor, inițiativa personală este la mare apreciere.

3

Preparați coșulețele aperitiv cu puțin timp înainte de consumare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete aperitiv, cu file de hering" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Bruschete cu ton si masline