Cosulete cu ceafa de porc si mozzarella

de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri, 10 Apr 2014 | 3374 vizualizari

 

Din categoria ce sa mai mancam...inventam.....ca de aia umbla neuronul prin cap...

 

INGREDIENTE

  • 400 g aluat foietaj
  • 530 g ceafa porc
  • 100 g mozzarella
  • 1 ardei capia rosu
  • 1 legatura de usturoi verde
  • 5 rosii chery
  • 2 oua
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cosulete cu ceafa de porc si mozzarella:

Aluatul il lasam la dezghetat apoi il impartim in 12 parti egale ,fiecare bucatica o crestam pe margini si o asezam in forme de silicon,eu am pus intai cate o ....am lapsus...hartiute din alea frumoase.....habar n-am cum le zice.....Dupa ce am asezat in forme pregatim umplutura.

Taiem ceafa de porc cubulete mici pe care le punem in tuci in ulei incins pana se calesc bine,apoi adaugam ardeiul si usturoiul taiate marunt,adaugam sare si piper dupa gust si mai lasam pe foc pana se inmoaie ardeiul. Rasturnam aceasta compozitie intr-un castron,adaugam mozzarella taiata cubulete,rosiile maruntite si ouale,omogenizam si umplem cosuletele .dam tava la cuptorul preincalzit cca 35-40 min la foc moderat (aici depinde de cuptorul fiecaruia ).

Se servesc cu ketchup atat calde cat si reci.....

TIPS-URI

1

sub tava bagata la cuptor am pus o cratita cu apa sa nu se arda pe fund cosuletele

Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete cu ceafa de porc si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

simona72 1

11.04.2014, 13:03

Umbla bine neuronul ala la tine

laura_n 1

14.04.2014, 15:39

ai stricat tu bunatate de ceafa, ce fain mergea pe gratar ))

Krystyan Trendy 1

14.05.2014, 11:45

foarte gustoase

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciupercute