Cotlet de porc cu varza murata

de Corinuta in Porc, 1 Noi 2010 | 7600 vizualizari

 

Se prapara foarte usor si e buna, bunaaaaa!!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg varza murata
  • 1 kg cotlet de porc
  • 1 mar acrisor
  • 1-2 cepe
  • 50 g unt
  • 300 ml supa de carne
  • 400 ml suc de mere
  • 3-4 frunze de dafin
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc cu varza murata:

Se curata ceapa si se toaca marunt. Se curata si marul si se taie in patru, se scoate cotorul, apoi se taie marul in felii subtiri.

Se caleste ceapa in unt, intr-o oala mare pana se inmoaie. Se scurge bine varza si se adauga peste ceapa impreuna cu marul. Se mai caleste putin, apoi se adauga supa si sucul de mere, frunzele de dafin si carnea condimentata cu putina sare. Se fierbe acoperit la foc mic timp de o ora si jumatate.

Se scoate carnea, se dezoseaza si se feliaza(daca e cazul), se condimenteaza varza dupa gust si se serveste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu varza murata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

aziz 1

04.11.2010, 08:46

as putea indrazni si eu la un pahar cu apa?ca din bunaciunea aia nu cred sa mai fi ramas ceva....

Corinuta 1

10.11.2010, 11:30

va pup pe toate!

elena1988 1

08.02.2011, 10:47

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Reteta de bilute de carne de porc, cu varza calita, in sos de rosii