Cotlet de porc rulat

de adasev12 in Porc, 29 Noi 2011 | 7254 vizualizari

COMENTARII (22)

Lorra 1

29.11.2011, 14:40

buuuunnnn !

aziz 1

29.11.2011, 14:45

MotanLaOale 1

29.11.2011, 14:58

bune bune

danakarin 1

29.11.2011, 15:22

chiar mi-ar prinde bine, aici e cam ora pranzului....

- Andreea - 1

29.11.2011, 15:23

da bine mai arata....numai bun de mancat.a mai ramas?ca vreau si eu o portie.....

Lau 1

29.11.2011, 15:47

place cum arata

Rocsi 1

29.11.2011, 18:23

ce mare bunatate!!!

adasev12 1

29.11.2011, 18:40

laura, multumesc
mona, motan...

adasev12 1

29.11.2011, 18:42

danakarin... servita!
caroline, gasim ceva si pt tine

adasev12 1

29.11.2011, 18:44

sufletista, multumesc
rocsi...

- Andreea - 1

29.11.2011, 19:00

multumesc....

danakarin 1

29.11.2011, 19:13

Adasev, am citit acuma un pic mai atent si am vazut recomandarea de a frige carnea in tigaie...Cred ca a fost bine ca ai pus-o la cuptor, dar iti spun, daca vrei, cum am invatat sa fac eu. la ruladele bucatile mai grosute de carne, le prajesc prima data in tigaie, sa capete o crusta, iar apoi le pun in cuptor pt un timp mai scurt, ev. 10-15 min. In felul asta raman grozav de fragede .

mirela0911 1

29.11.2011, 19:41

fff bine arata

Cris2711 1

30.11.2011, 00:04

Dana ideea ta este super si eu am invatat de la sotul meu,imi place tare mult felul cum se pregateste aici carnea ,cred ca poate spune oricare a mancat aici Ada imi place tare mult reteta,combinatia,ma bate gandul sa o incerc si eu imi plac si mie retete de acest gen

mihaelar63 1

30.11.2011, 00:09

O reteta deosebit de gustoasa

mihaelar63 1

30.11.2011, 00:11

De cate ori il vad pe Alexandru , ma inseninez bleu -ciel si-i zambesc si eu

adasev12 1

30.11.2011, 09:14

danakarin multumesc
mirela....

adasev12 1

30.11.2011, 09:16

cris, incearca, o sa-ti placa sigur

adasev12 1

30.11.2011, 09:18

mihaela, multumesc ca te referi cumva la poza de la avatar, nu e Alex, ci fetita cea mica, Bianca. Aòex e deja strengar mare, acus face 3 ani, asta mica are 5lni.pup

gaby_gabytza 1

30.11.2011, 14:37

ce bine arata foarte reusit

Mitinita 1

01.12.2011, 10:12

super,de retinut pentru sarbatori!

adasev12 1

01.12.2011, 11:09

gabitza, multumesc
adina....

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Muschi de porc umplut cu sunca afumata