Cozonac de mamaliga cu patru feluri de branza si ceapa verde

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 25 Noi 2019 | 3091 vizualizari

 

 Cei trebuie romanului sa fie fericit ? Eu zic ca o mamaliga cu branza , buna !!!  Toata lumea a preparat mamliga in diverse forme si chipuri . Eu de ce sa nu o gratinez in forma de cozonac ? Nu vin eu cu inovatii extreme ca trufe nu-mi cresc in gradina . Dar sa vedeti ce gazda mare is , am folosit ce  bucatele de branza imi erau disponibile !!!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina malai grisat
  • 200 gr slaninuta afumata -productie proprie
  • 100 gr branza cheddar
  • 100 gr cas afumat
  • 100 gr branza vaci proaspata
  • 100 gr mozzarela bilute
  • 1 lingura de untura proaspata de porc
  • 1 legatura ceapa verde
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cozonac de mamaliga cu patru feluri de branza si ceapa verde:

  1. Se prepara o mamaliga moale din 500 gr malai grisat .
  2. Nu uitati sa sarati apa in care fierbeti malaiul .
  3. Taiati slaninuta feliute sau daca doriti ,, soldatei "'
  4. Rumeniti slaninuta afumata in untura proaspata de porc .
  5. Eu tocmai facem niste jumari .
  6. Opriti focul si aruncati peste slaninuta  jumatate  din ceapa verde taiata rondele .
  7. Aveti grija , ceapa verde se arde usor . Trebuie doar sa imprumute gustul  unturii topite .
  8. Branzeturile se taie bucatele aleatoriu .
  9. Asezati intr-o forma de cozonac [teflonata ] putina untura pe fund , feliute de slaninuta si bucati de branza.
  10. Continuati cu mamaliguta . INtindeti mamaliga mai usor cu ajutorul unei linguri de untura calde .
  11. Distribuiti mamaliga,slaninuta  si branza in straturi.
  12. Presarati intre straturi ceapa verde taiata rondele .
  13. Dati cozonacul de mamaliga la cuptor pentru gratinare 20 minute .
  14. Se rastoarna mamaliguta pe un platou si se decoreaza cu branza de vaci ceapa verde .
  15. Serviti ,, cozonacul "' de mamaliga fierbinte , alaturi de muraturile preferate .

                             Sa  aveti pofta mare !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cozonac de mamaliga cu patru feluri de branza si ceapa verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Rocsi 1

26.11.2019, 19:46

Chiar este o mancare preferata de romani! Poti sa le dai des acest preparat, ca sigur nu se satura de el!

mirela0911 1

26.11.2019, 19:49

Asta da mancare!

dantes 1

27.11.2019, 12:21

Buna!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Placinta cu ceapa verde