Crap cu legume la cuptor

de mimmi in Crap / Caras, 11 Apr 2011 | 7815 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  crap romanesc (3Kg)
  • 1 kg cartofi
  • 300 g morcovi
  • 3 ardei capia
  • 400 g mazare
  • 2 cepe
  • 200 g brocoli
  • 1 capatana usturoi
  • 200ml vin rosu
  • vegeta
  • ulei de masline
  • Condiment pentru peste
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap cu legume la cuptor:

Se curata pestele de solzi,se eviscereaza,se spala,se sterge cu un prosop curat si se condimenteaza. Legumele,se spala,se curata,se taie felii,se condimenteaza dupa gust cu vegeta si se umple pestele cu ele,iar cartofii se pun pe langa peste. Se pune 200 ml vin rosu,se stropeste pestele cu ulei de masline si se pune apa pana la jumatate. Se da la cuptor acoperit cu folie de aluminiu,pana se fac legumele. Se serveste cu mujdei de usturoi. Pofta Buna !!

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
File de Crap la gratar cu legume