Crap la gratar

de Lau in Crap / Caras, 26 Mar 2018 | 12917 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati peste crap (fara cap,intestine)
  • 100 ml ulei de masline
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • 1/2 legatura usturoi verde
  • 1/3 ardei rosu
  • sare
  • piper
  • boia de ardei iute
  • boia de ardei dulce
  • busuioc uscat
  • 1/3 ceapa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap la gratar:

Bucatile de crap le spalam bine, le stergem cu prosop de bucatarie.
Le stropim cu zeama de lamaie si lasam deoparte cat pregatim condimentele.

Intr-un castron amestecam condimente dupa gust cu uleiul de masline, adaugam usturoiul, ceapa, ardeiul tocat marunt.

Asezam cate o bucata de crap pe folie alimentara si condimentam cu amestecul de condimente, impachetam bine bucata de crap, asezam pe o tava si dam la rece 30 minute, cat pregatim gratarul.

Le frigem pe gratar 5-10 minute dupa care intoarcem si mai lasam 5 minute sa se rumeneasca pe ambele parti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Crap la cuptor