Creveti in aluat

de nadea68 in Fructe de mare, 5 Mar 2014 | 6330 vizualizari

 

Ador crevetii ..si reteta asta mi-a placut foarte mult :)

 

INGREDIENTE

  • 400 g creveti
  • ulei
  • 100 g faina alba
  • apa minerala
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 lamaie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creveti in aluat:

Crevetii se curata si se lasa numai codita.

Se spala si se lasa la scurs.

Intr-un castron punem faina ,praf de copt si apa minerala.N-am pus cantitate la apa dar merge cam 1 pahar.

Amestecam,trebuie sa obtinem ceva asemanator cu aluat pentru clatite.

Punem destul ulei intr-o tigaie mai adanca.

Luam de codita cate un crevet si-l trecem prin aluatul nostru.Dupa care il punem la prajit in ulei incins.

Procedam asa cu toti crevetii.

Ii scoatem si-i punem pe hartie de bucatarie ca sa se absoarba uleiul.

Se servesc calzi cu salata ,lamaie sau diferite sosuri :)

TIPS-URI

1

cu acelasi aluat se pot praji si legumele sau piept de pui

Daca ti-a placut reteta noastra "Creveti in aluat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Creveti pane cu orez brun si fasole verde