Crutoane aromate

de Ina in Aperitive / Garnituri, 29 Mar 2011 | 8510 vizualizari

 

Cand le-am facut pentru prima data, le-am mancat pana sa le pun in supa, atat de bune au fost :D :">

 

INGREDIENTE

  • 5-6 felii de paine
  • 80 g unt
  • o lingurita de tarhon maruntit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crutoane aromate:

Feliile de paine se taie cubulete. Untul il topim ( eu am folosit cuptorul cu microunde ) si-l turnam in fir subtire peste cubuletele de paine, apoi presaram tarhon maruntit  si bagam totul la cuptor, pana ce painea devine crocanta. Eu am bagat tava in cuptorul cu microunde, in doua reprize a doua minute fiecare.

Untul in combinatie cu tarhonul confera un gust delicios crutoanelor.

TIPS-URI

1

Nu exagera cu untul, incearca sa torni fff putin, pe fiecare cruton .

Daca ti-a placut reteta noastra "Crutoane aromate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

LUK 1

30.03.2011, 11:31

bune bune

Ligia Bxl 1

30.03.2011, 11:35

bune rau

epurasha2bb 1

05.04.2011, 11:24

sunt foarte bune , si eu le fac la pitice , si le spun ca e kubetti! le mai dau si cu boia dulce de ardei sau cu cimbru uscat ca e bun impotriva vorm,isorilor.Cu tarhon fac pt.mine ca imi place mult.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mamaliga topsita