Curcan Delicious Flavours

de Sidy in Curcan, 3 Oct 2011 | 5711 vizualizari

 

Nu cred ca nu ati patit si voi ceea ce am patit eu...
Cum am citit reteta aceasta , cum am vazut-o facuta de mine putin mai altfel....
Multumesc http://deliciousflavours.blogspot.com/ pentru ideea ce mi-ai dat-o !
A iesit ceva moale, aromat si savuros...

 

INGREDIENTE

  • 500 g piept curcan
  • 2 oua
  • 100 g faina
  • 200 ml lapte
  • 50 g unt
  • 150 cas oaie
  • 150 g crema Focsani
  • 1 lingurita granule usturoi
  • 3 ardei kapia
  • 150 ml smantana
  • sare
  • piper
  • ierburi de Provence
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Curcan Delicious Flavours:

Coacem ardeii , ii lasam 5 minute acoperiti si sarati apoi ii curatam de pielite si seminte.

Granulele de usturoi le punem in lapte impreuna cu ierburile de Provence.

Ouale le batem bine si le asezonam.

Pieptul de curcan il taiem fasii nu prea mici.

Intr-un vas jenna sau o forma de guguluf unsa cu unt asezam feliile de piept date prin faina si prin ou; peste ele asezam felii din ardeii copti apoi radem branza deasupra.

Punem peste si celelalte bucati de piept date prin faina si ou.

Oul ramas, faina ramasa le amestecam cu smantana si apoi cu laptele.

Rasturnam compozitia peste carne si dam la cuptorul incins pentru 30-40 de minute pina se patrunde bine pieptul si se face o crusta aramie deasupra.

Se serveste curcanul cu diferite garnituri.

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Curcan Delicious Flavours" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

Angelina_Elena 1

29.10.2011, 12:49

arata extraoridinar cu siguranta este delicios

MIUTA 1

29.10.2011, 13:33

Ce bine arata

Mitinita 1

29.10.2011, 15:25

sunt si eu patita super ti-a iesit,precis a fost tare apreciata puszi

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Curcan cu smantana