Desert biscuiti cu unt de arahide

de Bucataras Diana in Dulciuri, 16 Ian 2020 | 2287 vizualizari

 

Bunatati de Craciun. Ca de obicei, am avut un ajutor de nadejde. :) Sunt foarte gustosi si tin mult. 

 

INGREDIENTE

  • 4 oua + 2 pentru uns,
  • 280 grame zahar,
  • 4 linguri de miere
  • 200 ml ulei de floarea soarelui,
  • 250 grame unt de arahide crunch,
  • 800 grame faina,
  • 2 plicuri praf de copt.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert biscuiti cu unt de arahide:

Punem in vasul robotului 4 oua si le mixam cu zaharul si uleiul. Adaugam apoi untul de arahide si mierea si amestecam pana se omogenizeaza.Punem compozitia intr-un castron incapator, adaugam faina amestecata cu praful de copt si framantam pana se formeaza un aluat tare.Intindem aluatul si decupam biscuiti cu formele din dotare.:) Ii asezam in tava tapetata cu hartie de copt si ii ungem cu ou batut. Ii dam la cuptorul preincalzit la 180 grade pentru circa 10 min. Ii lasam sa se racoreasca un pic si putem servi.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert biscuiti cu unt de arahide" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Deserturi fursecuri motate