Desert briose de post cu must, in si ciocolata neagra

de Valclaudia in Prajituri, 25 Oct 2014 | 16485 vizualizari

 

N-am cuvinte sa va descriu textura lor.... Poate gasiti voi, dupa ce le preparati! Sunt cele mai bune briose gustate de mine vreodata...

 

INGREDIENTE

  • 3 pahare faina
  • 1 si 1/2 pahar zahar
  • 3 linguri cacao
  • 1 pahar seminte de in
  • 1 plic praf de copt
  • 2 lingurite bicarbonat de sodiu
  • un praf de sare
  • 2 lingurite otet de mere
  • 1/2 pahar ulei
  • 1 pahar apa minerala
  • 1 pahar must de struguri
  • 100 gr ciocolata amaruie (de post)
Portii: 40
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert briose de post cu must, in si ciocolata neagra:

Intr-un vas amestecam ingredientele uscate: faina, praful de copt, bicarbonatul, zaharul, sarea, praful de cacao si semintele de in.

Apoi adaugam ingredientele lichide: uleiul, apa minerala, mustul si otetul de mere.

Mixam totul foarte bine, cca 10 minute.

Preincalzim cuptorul la 175 grade,

Asezam in tava formele de silicon, apoi hartiutele de briose.

Umplem fiecare forma (cam 3/4 din capacitate), presaram ciocolata taiata bucatele si dam tava la copt pana se umfla briosele si trec testul scobitorii.

Lasam la racit si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert briose de post cu must, in si ciocolata neagra" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Briose finlandeze - Korvapuusti