Desert budinca flan cu cafea

de Catalina L in Retete diabetici, 28 Iul 2021 | 4745 vizualizari

 

Un flan delicios si fara complexe caci fara gluten si low carb.
https://www.blogulluicatalina.com/2021/07/budinca-flan-cu-cafea-fara-gluten-low.html
sau video:
https://youtu.be/uVZgD97Uoqc

 

INGREDIENTE

  • 3 ouă
  • 2 pachetele de cafea instant Nes (4 gr)
  • 45 gr îndulcitor natural eritritol
  • 5 picături de indulcitor stevie cu vanilie
  • 130 gr de mascarpone
  • 20 gr făină de cocos
  • 15 cl lapte de cocos neindulcit
  • 2 pătratele de ciocolată neagră 90%
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert budinca flan cu cafea:

Preîncălziți cuptorul la 180 °C.

Într-un castron sau în robotul de bucătărie, bateți ouăle cu îndulcitorii. 

Adăugați cafeaua, mascarponele și făina de cocos și amestecați. 

Adăugați laptele de cocos. Se toarnă într-o forma de chec in silicon (20 cm). 

Gatiti la bain-marie timp de 30 de minute la 180 ° C. L-am lăsat la cuptor după.

Este copt atunci cand lama cutitului iese curata.

Se lasă să se răcească și se pune la frigider timp de 3-4 ore. 

Scoateti din forma, decorati cu ciocolată neagră și serviti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert budinca flan cu cafea" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

ieri la 22:08

Muschiulet de porc savuros cu rosii cherry si mozzarella gratinata

de Rocsi 9

ieri la 20:56

Salata traditionala greceasca cea mai simpla reteta

ieri la 19:20

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Desert chec cu faina integrala si drojdie