Desert prajitura frageda cu mere

de Miha in Dulciuri, 29 Apr 2009 | 298389 vizualizari

COMENTARII (39)

Irina 1

29.04.2009, 21:37

ccris_ccris 1

29.04.2009, 23:57

Arata grozav!
Pe ce program ai pus masina de paine?
200 de grame de unt ai folosit numai pentru aluat? La mere si la uns tava ai folosit unt suplimentar? Sau din cele 200 de grame ai folosit 50 la mere si apoi un pic la uns tava?!
Sa nu radeti de mine, pls!

Oana 1

30.04.2009, 01:04

Cris
Stai sa vedem ce zice Miha
Pana una-alta, ma pregatesc si eu ca Irina

Miha 1

30.04.2009, 11:16

Cris,la aluat am folosit 200 g si la umplutura 50g,asa cum am scris la ingrediente.
La framantat am folosit programul de framantare+dospire,dar cand a terminat de framantat,adica dupa 20 de minute,am oprit.

Miha 1

30.04.2009, 11:18

Oana,acum poti sa spui si tu...
Hai ma,daca ai ceva de spus sau de completat,o poti face fara nici o problema.

Miha 1

30.04.2009, 11:19

Irina,ce faci?Vii?Hai repejor ca maine dis de dimineata plecam in vacanta de 1 mai si nu ma mai gasesti acasa.

ccris_ccris 1

01.05.2009, 00:41

mersic pt. raspuns, miha.

Miha 1

01.05.2009, 00:53

Cu mare placere Cris.

Bucataras 1

01.05.2009, 01:00

Cris, cind debutezi cu o reteta?

ccris_ccris 1

03.05.2009, 13:58

draga bucataras, nu am o reteta proprie, tot dupa altii ma iau si nu stiu daca ar fi frumos sa ma dau eu autor de retete...

ccris_ccris 1

03.05.2009, 19:11

Am facut si eu prajitura, dar n-a iesit ca-n poza, insa, s-a mancat...Foile s-au incruzit, n-au crescut asa frumos...

Miha 1

03.05.2009, 19:17

Cris,imi pare rau ca nu ti-a iesit prajitura asa cum ar fi trebuit.
Ma gandesc ca poate mai trebuia lasata la cuptor,sa se coaca.Si focul trebuie sa fie mic.

ccris_ccris 1

04.05.2009, 18:19

Ori mai trebuia lasata la cuptor, ori am pus prea multa faina, am folosit cana de ceai, tu de care ai folosit?

Miha 1

04.05.2009, 21:53

Cana de cafea de la Nescafe. Are 240 ml.

ccris_ccris 1

04.05.2009, 23:48

O s-o masor si pe-a mea (cana) si parca vad ca e mai mica!

Miha 1

10.11.2009, 10:06

Ma bucur tare mult Mioara ca v-a placut prajitura. Si noi suntem fani ai placintelor si prajiturilor cu mere.

Michelle 1

11.11.2009, 20:56

Miha 1

06.12.2009, 12:34

Mara, e foarte usor de facut, cu siguranta o sa-ti iasa. Te mai asteptam pe la noi.

elena1988 1

04.03.2011, 16:59

Geanina87 1

22.01.2013, 22:54

Mi-este asa de pofta

- Andreea - 1

23.01.2013, 00:40

ce bine arata...

dida1973 1

23.01.2013, 01:06

Foaia din mijloc nu ramane cruda??

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu iaurt si nuca