Dovlecel cu iaurt natural

de Cris2711 in Mancaruri de legume, 7 Sep 2013 | 6474 vizualizari

 

O mancare foarte usoara,plina de vitamine si saraca in calorii,deci ce sa ne mai dorim:D

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei marime medie
  • 1/2 ardei rosu
  • 1 ceapa alba sau rosie
  • suc de rosii
  • sare
  • piper
  • ierburi aromate dupa gust
  • 3 linguri iaurt natural
  • usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecel cu iaurt natural:

Intr-o oala mica se pune ceapa la calit in putin ulei de masline.

Cand s-a calit, se adauga dovlecelul taiat cubulete si ardeiul taiat marunt.

Se pune apa ,pana acopera dovlecelul si se lasa la fiert.

Cand fierbe se adauga sarea,piperul si sucul de rosii.

Apoi se adauga ierburile aromate preferate.

Se lasa sa fiarba 1 ora ,la foc mic.

Cand este gata ,se adauga iaurtul natural.

Se serveste calda.

TIPS-URI

1

ierburi aromate pe gustul fiecaruia

2

usturoi

3

iaurt natural

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecel cu iaurt natural" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (34)

simona72 1

10.09.2013, 22:07

ce bine arata si tare gustoasa!!

Cris2711 1

11.09.2013, 01:04

Laurici,Diuta,Simonici

loredanaaa 1

16.09.2013, 23:54

bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Burrito cu legume