Drob de miel

de delia64 in Oaie, 23 Apr 2014 | 5040 vizualizari

 

Vin si eu cu varianta mea de drob .
Asa am invatat de la mama si ne place tare mult la toti .

 

INGREDIENTE

  • organele de la un miel de 15 kg.
  • 5 bucati costite de miel
  • prapurul de la 1 miel
  • ceapa verde
  • o capatana usturoi
  • usturoi verde
  • patrunjel verde
  • 3 felii paine
  • 7 oua fierte
  • 3 oua crude
  • o lingurita boia de ardei dulce
  • sare
  • piper
  • 50 ml. ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de miel:

Organele si costitele  le punem la fiert in apa cu sare , spumam din cand in cand .

 Dupa aproximativ 20 de minute se strecoara  si se lasa la racit .

Ceapa si verdeata se spala si se taie marunt .

Painea innmuiata in apa rece se da prin masina de tocat impreuna cu organele racite si carnea de pe costita .

Oule se fierb ,  se curata si se taie in doua .

Ceapa si usturoiul se calesc putin in ulei se adauga o lingurita boia de ardei , sare si piper dupa gust si se amesteca cu organele si painea macinate .

Adaugam patrunjelul si frunzele de usturoi taiate marunt la fel si cele trei oua crude  ,amestecam bine totul si le aranjam in tavi .

Punem prapurul in tava , un strat de drob , jumatatile de oua si alt strat de drob si peste ele se acopera cu prapurul .

Se da la cuptorul preancalzit la temperatura de 180 de grade pentru aproximativ 20 de minute .

Din cantitatile de mai sus au iesit 3 tavi de drob .

Pofta buna !!!

 

TIPS-URI

1

Oule se pot pune intregi .

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de miel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

botcrina 1

23.04.2014, 23:34

Vai ce bine arata!!!!!!!!!!

delia64 1

24.04.2014, 10:13

Rocsi

delia64 1

24.04.2014, 10:13

Crina

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Drob de miel in foi de placinta